Trykmetoder

På denne side bekrives de forskellige former for tryk på tøj. Det er vigtigt at man er bekendt med tøjets materiale så man er sikker på at få at trykket på tøjet bliver ordentlig kvalitet og sidder fast. 

Direkte tryk

En god solid trykmetode, hvor farven bliver trykt direkte ned i fiberen på tøjet. Bruges ofte ved større oplag og på produkter, hvis farve ikke bløder igennem.


Transfer

Soft:
En god allround transfer, der hæfter på de fleste produkter og derfor er en af de mest brugte i forbindelse med tryk på tøj. Det er samtidig en af de bedste økonomiske trykmetoder.

Poly: En slidstærk transfer, som er særligt velegnet til arbejdstøj.

Nylon: En transfer der er specielt beregnet til nylon-produkter.

Blocker: En transfer særligt velegnet til polyestertektiler, hvor der er risiko for gennemblødning af tektilets indfarvning. Bruges ofte til tryk på soft shell jakker.


Superflex: En ekstra strækbar transfer, som er rigtig god til tynde og strækbare produkter. Denne type transfer føles tyndere end poly, men er lige så holdbar.


Digital tryk

Digiflex:
Bruges mest til få enheder med tryk i mange farver og kan rumme uendelige antal variationer og muligheder.

Digital Lowbleed transfer: En super blødningsresistent folie, som er god til sublimationstøj eller polyester produkter, hvis farve bløder meget igennem når man trykker det på tøjet.


Flock: En super stærk og lækker folie med velour effekt i rigtig mange farver, som er ideel til modetryk.

Reflekstryk: Laves som poly-refleks, som er meget reflekterende og hvis genskær ligner de striber der ses på vejarbejdere mm. Vi anvender godkendt reflexfolie (EN 471 klasse 2), som kan fås i sølv, gul, rød, blå og neongrøn.

Vask altid i henhold til textilets vaskeanvisning!